Menu Sluiten

Eindejaarsactie:geef HOGT cadeau

Speciaal aanbod voor het eindejaar!

Ben je nog op zoek naar een geschenk voor de feesten? Dan hebben we een leuk aanbod: schenk een jaarabonnement 2023 op HOGT (drie nummers) als cadeau. Een extra exemplaar van het huidig gloednieuw eindejaarsnummer krijgt de begunstigde er nu al gratis bij. Voor dit originele geschenk van vier nummers betaal je dus slechts 34 euro (i.p.v. 48 euro).

Akkoord?  Geef dan aan Rik Wets (0475 77 29 34, rik.wets@gmail.com) jouw naam en adres en de naam en adres van de persoon aan wie je het abonnement schenkt. De nummers van HOGT 2023 mag de begunstigde dan bij publicatie telkens in de brievenbus verwachten. 

Het extra eindejaarsnummer HOGT 2022 bezorgen we op jouw adres, zodat jij dat als cadeau bij het eindejaar kan overhandigen aan jouw begunstigde.

Betaal nu 34 euro op rekening BE69 9731 1938 2378 van HAGOK vzw met in de mededeling de naam van de begunstigde en de vermelding ‘kerstactie abonnement’.    

Deze actie wordt verlengd tot 15 januari 2023.

Dank voor je bestelling, wij zorgen dat het geschenk tijdig terecht komt!