Menu Sluiten

De nieuwste publicatie:

We slaagden er in om middenin de coronaperiode een nieuw standaardwerk te publiceren. Met behulp van heel wat medewerkers uit onze twintig dorpen en parochies coördineerde de HAGOK-voorzitter een inventarisatieproject en realiseerden we met vijf auteurs een overzichtswerk dat de geschiedenis van het klokkenpatrimonium uit onze dorpen samenbrengt: Baal, Boortmeerbeek, Haacht, Haacht-Station, Hever, Keerbergen, Ninde, Rijmenam, Rotselaar, Rotselaar-Heikant, Schiplaken, Tildonk, Tremelo, Wakkerzeel, Werchter, Wespelaar en Wezemaal worden integraal belicht.

Als HAGOK-lid kan je een exemplaar van dit boek Welluidend Erfgoed. Het klokkenpatrimonium van het land aan Demer en Dijle gedurende de hele paasvakantie nog verkrijgen aan het uitzonderlijke promotietarief van 24 euro (ipv 39 euro) + 7 euro verzendingskost. Bestel het door het bedrag over te schrijven op rekening BE69 9731 1938 2378 van HAGOK vzw (vermeld je naam, adres en ‘Klokkenboek’).